Prezentă în peste 50 de țări de pe 5 continente, cu 39.357 angajați și o cifră de afaceri de 2.9 Mld euro, DEKRA Certification este un organism internațional care pune accentul pe siguranța și calitatea vieții în orice situație: pe stradă, la locul de muncă și acasă.

Siguranța, o nevoie fundamentală a omului

În cadrul raportului anual Dekra, Ștefan Kölbl, Președintele consiliului de administrație, declara că, încă de la fondarea sa în 1925, DEKRA și-a propus să asigure siguranța oamenilor în interacțiunea lor cu tehnologia și cu mediul.  Dacă la începutul secolului XX problema cea mai stringentă era motorizarea rapidă, astăzi focusul s-a mutat pe noile probleme legate de siguranță în era digitală. Găsirea răspunsurilor corecte este scopul final al concernului Dekra în cele peste 50 de țări unde activează.

Clemens Kinkle, Membru al Comitetului de Administrație Dekra este de părere că siguranța drumurilor este mai importantă decât oricând. DEKRA contribuie hotărâtor la siguranța drumurilor, oferind servicii profesionale și informații specializate.

Roland Gerdon, Membru important al Consiliului de Administrație DEKRA, se referă la importanța siguranței, ca nevoie fundamentală a omului. În definitiv, siguranța este cea care creează condițiile necesare realizării cu succes a obiectivelor și dorințelor noastre-la locul de muncă, în viața de zi cu zi sau acasă.

Experții DEKRA, Eroii Siguranței

În acest sens, experții DEKRA pot fi considerați adevărați „Eroi ai Sigurantei”. Bazându-se pe fundamentul solid al misiunii lor, formulată de Fondatori, eroii siguranței dezvoltă mereu soluții noi, imbunătățite constant, în scopul evitării accidentelor și a protejării vieții.

certificare dekra

Portofoliul de servicii profesionale și de expertiză independente cuprinde douăsprezece sectoare strategice. Gama de servicii DEKRA include inspecția vehiculelor, servicii de revizie, inspecție industrială și de construcții, consultanță în materie de siguranță, precum și testare și certificare a produselor și sistemelor, pană la formare și educație în acest sens, dar și muncă temporară.

În 2016, DEKRA a înregistrat o creștere importantă pentru al 13-lea an la rând, datorită serviciilor inovatoare, a extinderii  în curs de desfăsurare și a unei culturi corporate orientată spre familie, precum și spre promovarea și dezvoltarea constantă a angajaților.  Acesta este și motivul pentru care DEKRA este considerată și un angajator de top pentru ingineri, de exemplu.

DEKRA în România

Compania noastră este unul dintre cei mai mari furnizori global de servicii de auditare și certificare, specializat în domeniul calitătii, siguranței, mediului și sănătătii (cele mai solicitante industrii).

DEKRA activează în numeroase domenii: medicină, inginerie, transport și logistică, construcții, IT și comunicații, produse alimentare, automotive, mediu inconjurător. Ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri punându-le la indemană o gamă largă de servicii : certificarea sistemelor de management, conformarea voluntară și evaluarea conformității.

Printre principiile care stau la baza companiei se numără : globalizarea, orientarea către client, invovația, spiritul de echipă, antreprenoriatul, creșterea economică și integritatea. Înțelegând că fără siguranță chiar și cele mai avansate tehnologii îți pierd valoarea. DEKRA își propune să nu facă niciun fel de compromis în acest sens, responsabilitatea pentru siguranță fiind una din valorile companiei noastre de bază.

O altă valoare de bază a companiei este durabilitatea. Bazându-ne pe Codul German al Durabilitătii, lucrăm permanent la dezvoltarea propriului management al durabilității. Scopul nostru este să asigurăm succesul organizației pe termen lung, ținând cont de responsabilitătile corporative și de mediu care ne revin.

Valorile și principiile organizației

Dekra nu tolerează corupția și nici competiția neloială. Ne obligăm să nu divulgăm datele pe care ni le oferă clienții, partenerii și angajații noștri, fiind conștienți de faptul că integritatea, încrederea și neutralitatea sunt calități decisive pe care le cerem și le apreciem întotdeauna de la toți cei cu care colaborăm.  Angajații și managerii noștri trebuie să respecte Regulile de conformitate DEKRA, un set de instrucțiuni și politici comune tuturor angajaților noștri din întreaga lume, ce au la bază un comportament etic în concordanță cu legile în vigoare.

DEKRA promovează inovația în cadrul companiei, nu numai prin reinventarea constantă a proceselor interne și a managementului ideilor, ci și prin cooperarea cu parteneri externi. Ne dorim să stabilim un parteneriat internațional de încredere pentru o lume mai sigură.

Unul din obiectivele principale ale organizației este protejarea mediului, care se asigură pe de o parte prin deciziile ce țin de managementul  intern și pe de altă parte prin serviciile și expertiza DEKRA, ce contribuie în mod hotărator la protejarea mediului.

DEKRA oferă serviciile sale în conformitate cu standardele internaționale și în acord cu principiile acreditărilor și agrementelor acordate de către organizațiile naționale și internaționale cum sunt: DAkkS (Deutsche Akkreditierungsstelle), IECEE, CENELEC (CCA), CSA Internațional, FM, TIIS, NEPSI, ANCE, INMETRO, Zhaga și multe altele.

O companie care dorește să-și dezvolte sistematic calitatea și fiabilitatea întregii organizații poate apela cu încredere la DEKRA Certification, o companie independentă cu o expertiză acreditată și peste opt decenii de experiență.

 

Share