Certificari Automotive

certificari automotive

În industria manufacturieră în special, creșterea este esențială pentru a rămâne competitiv. Cu toate acestea asigurarea creșterii economice în paralel cu menținerea calității care v-a făcut competitiv, nu este ușoară. Probleme legate de sănătate, siguranță și mediu, tehnologie și managementul lanțului de aprovizionare pot pune obstacole în calea creșterii economice.

Fie că produceți pentru piețele locale sau internaționale, aveți nevoie de o perspectivă clară asupra factorilor care influențează activitatea Dvs. de bază. Numai atunci puteți asigura fiabilitatea și durabilitatea lanțului de aprovizionare, conformitatea pentru sănătate și siguranță și transparența proceselor. Scopul nostru este de a fi partenerul Dvs. preferat pentru auditare, certificari automotive și servicii de evaluare a conformității (audituri de proces și de secundă parte).

Trei mari producători de automobile din America au armonizat specificaţiile tehnice în IATF 16949.

Dacă doriţi să ţineţi pasul cu liderii de piaţă, vă sfătuim să treceţi la certificarea conform acestui standard internaţional, furnizată de DEKRA.

Serviciile noastre pentru industria automotive:

 

Share