Certificarea Sistemelor de Management

DEKRA Certification în România este un organism de certificare imparțial și independent. Dispunem de experți români și străini pentru a acoperi toate domeniile de activitate și pentru a vă putea oferi servicii specializate de top.

Unul dintre avantajele colaborării cu DEKRA Certification este acela că beneficiați de o gamă largă de servicii de la un singur furnizor. Noi nu abordăm produsele și procesele Dvs. în mod izolat, ci întotdeauna într-un context mai larg. Ca și companie independentă cu o expertiză acreditată și peste opt decenii de experiență, vă putem ajuta să vă dezvoltați și îmbunătățiți sistematic calitatea și fiabilitatea întregii organizații.

 Avem un angajament puternic pentru siguranță, sustenabilitate și calitate cu ajutorul angajaților nostri entuziaști și inovativi în rezolvarea oricăror probleme. Aceștia își folosesc cunoștiințele pentru crearea de plus-valoare în domenii și sectoare de activitate dintre cele mai variate

Cu ajutorul celor 800 de angajați și peste 500 de experți în peste 50 de țări, DEKRA vă oferă sprijinul său la nivel mondial in Certificarea Sistemelor De Management.

Calitate ISO 9001

Standardul internațional ISO 9001 este cunoscut și recunoscut în toată lumea. Printr-un sistem de management certificat conform cerințelor acestui standard nu demonstrați mediului extern doar faptul că orientarea spre calitate în cadrul fiecărui proces guvernează felul în care gândiți și acționați.

Managementul calității devine de asemenea forța motrice pentru îmbunătățirea continuă a capacității Dvs. pentru performanță. În plus, standardul ISO 9001 este cu adevărat versatil, fiind potrivit pentru companii și organizații de toate mărimile și domeniile de activitate și poate fi combinat în mod flexibil cu standardele din sectorul Dvs. de activitate sau alte certificări, de exemplu managementul de mediu.

ISO 9001 reprezintă o abordare orientată spre proces și sistem pentru mangementul calității și îmbunătățirea continuă. Acesta permite tuturor tipurilor de organizații să introducă un sistem de management adaptat cerințelor și circumstanțelor individuale.

Contactați-ne pentru mai multe informații. »

sau

Solicitati o oferta. »

ISO 14001 – Desfășurarea activității în acord cu protecția mediului

Din ce în ce mai multe companii doresc să știe cum să combine succesul în afaceri cu un comportament sustenabil și în acord cu protecția mediului. De fapt, acțiunile responsabile nu sunt un obstacol în calea creșterii economice, ci aproape întotdeauna reprezintă o oportunitate pentru creșterea eficienței întrebuințării resurselor și crearea unui avantaj față de concurență.

Puteți astfel crea plus valoare pentru protecția mediului și clienții Dvs. – și de asemenea pentru compania Dvs. Experții de mediu din cadrul DEKRA Certification vă vor ajuta să vă protejați resursele și să optimizați costurile cu energia.

Contactați-ne pentru mai multe informații. »

sau

Solicitati o oferta. »

OHSAS 18001 – Un mediu de lucru sigur și angajați sănătoși

Controlul accidentelor nu previne doar rănirea persoanelor, ci înlătură de asemenea pierderile financiare și riscul deteriorării imaginii si prestigiului companiei.

Prin obținerea unor dovezi calificate legate de sănătatea și siguranța ocupațională din compania Dvs., veți câștiga încrederea partenerilor de afaceri și a angajațior.

Standardul OHSAS 18001, recunoscut la nivel global, vă oferă toate instrumentele practice în acest sens.

Contactați-ne pentru mai multe informații. »

sau

Solicitati o oferta. »

Automotive – IATF 16949

Deschizătorul dvs. de uși către piața globală – ca partener recunoscut al industriei auto.

Ca furnizor pentru industria auto, respectați cele mai înalte standarde referitoare la calitatea produselor și a proceselor. Cu ajutorul certificării IATF 16949, această performanță de vârf va deveni vizibilă la nivel mondial. Folosiți cel mai important standard din industria auto pentru a vă consolida poziția în fața concurenței la nivel internațional și pentru a pătrunde pe piețe noi. Puteți avea încredere în expertiza cuprinzătoare deținută de DEKRA în acest sector global.

Contactați-ne pentru mai multe informații. »

sau

Solicitati o oferta. »

ISO 27001 – DEKRA vă poate ajuta să demonstrați protecția eficientă a datelor

Conectarea sistemelor IT pe internet aduce cu sine riscuri semnificative – de la viruși la sabotaj și spionaj industrial. Securitatea datelor devine astfel un factor competitiv critic. DEKRA oferă o gamă largă de servicii personalizate care confirmă faptul că informațiile sensibile sunt securizate în cadrul organizației Dvs.

Informațiile strategice cum ar fi analizele de cost, planificările și bazele de date cu clienți sunt extrem de prețioase pentru concurenții Dvs. În plus, în Europa este obligatorie conformarea cu cerințele Directivei privind Protecția Datelor și, dacă externalizați servicii IT către entități terțe, procedurile acestora trebuiesc de asemenea verificate. O protecție eficientă a datelor necesită implementarea și monitorizarea consistentă a tuturor proceselor în conformitate cu standardul internațional ISO 27001.

Certificatul ISO 27001 emis de către DEKRA demonstrează că dețineți controlul asupra sistemelor informaționale. Vă putem ajuta să analizați riscurile și să vă certificați Sistemul de Management pentru Securitatea Informațiilor (SMSI). Auditurile noastre contribuie la îmbunătățirea continuă la nivelul securității, protecției împotriva hacker-ilor, virușilor și erorilor.

Contactați-ne pentru mai multe informații. »

sau

Solicitati o oferta. »

Food ISO 22000 – Stabilirea de noi referințe pentru siguranța alimentelor

Acest standard global pentru siguranța alimentelor – elaborat ca și răspuns la globalizarea continuă a industriei alimentare – permite certificarea uniformă a companiilor din industria alimentară și a hranei pentru animale. Se aplică producătorilor, en-gross -iștilor și retailer-ilor.

DEKRA testează și certifică siguranța alimentară conform standardului ISO 22000 la toate nivelurile producției, luând în considerare ,în particular, condițiile din cadrul organizațiilor mici și mijlocii.

Certificarea sistemului de management ISO 22000 poate fi efectuată independent față de alte standarde de calitate, dar putem de asemenea să o combinăm cu standarde cum ar fi ISO 9001 și ISO 14001.

Contactați-ne pentru mai multe informații. »

sau

Solicitati o oferta. »

ISO 50001 – Reduceți costurile și îmbunătățiți performanța energetică

Pe măsură ce companiile devin din ce în ce mai preocupate de aspectele de mediu și costurile cu energia continuă să crească, a apărut nevoia unei modalități eficiente din punct de vedere al costurilor de a demonstra preocuparea privind întrebuințarea eficientă a energiei. Standardul ISO 50001 reprezintă în acest moment cea mai bună metodă în acest sens.

ISO 50001 furnizează un cadru puternic pentru optimizarea eficienței energetice în cadrul organizațiilor din sectorul public și privat. Legislația diferă la nivel mondial, ceea ce face ca certificarea să fie și mai utilă pentru companiile mari care-și desfășoară activitatea în diferite țări. Este esențială deci asigurarea faptului că toate părțile componente ale activității Dvs. se desfășoară conform unui standard unitar și că acestea respectă reglementările locale.

Ținta certificării noastre neutre și independente este de a vă sprijini pentru îmbunătățirea continuă a sistemului de management al energiei.

Contactați-ne pentru mai multe informații. »

sau

Solicitati o oferta. »

Sectorul Aeronautic – EN 9100

Utilizați certificarea DEKRA pentru înregistrarea companiei în baza de date OASIS

Standardul EN 9100 rezultă dintr-un număr mare de cerințe, legi și reglementări în sectorul aerospațial. Cerințele standardului crează transparență pentru companiile certificate prin furnizarea de proceduri clare, ușor de urmărit, prin integrarea tuturor standardelor și cerințelor legale aplicabile și pot avea beneficii economice prin informații clar definite despre produse și procese sub forma unui sistem de management al calității.

DEKRA vă oferă o gamă largă de audituri adaptate caracteristicilor specifice ale organizației Dumneavoastră.

Vă ajutăm să obțineți un efect maxim cu un efort minim.

Contactați-ne pentru mai multe informații. »

sau

Solicitati o oferta. »

Logistică – ISO 28000

Specificaţii pentru sisteme de management al securităţii pentru lanţul de furnizare.

Acest standard internaţional a fost elaborat iniţial ca răspuns la cererea industriei pentru un standard referitor la managementul securităţii. Obiectivul său principal final este acela de a îmbunătăţii în mod semnificativ securitatea lanţurilor de furnizare.

Standardul are ca şi cerinţă evaluarea din partea companiei a mediului în care funcţionează, respectiv ca organizaţia să determine dacă sunt implementate măsuri de securitate adecvate.

Atâta timp cât lanţurile de furnizare sunt în general de natură dinamică, unele companii care gestionează multiple lanţuri de furnizare pot cere furnizorilor lor de servicii să se alinieze ferm la standardele ISO care reglementează activitățile de logistică, în speță ISO 28000.

Contactați-ne pentru mai multe informații. »

sau

Solicitati o oferta. »

Share